Cessna luchtreclame

Cessna luchtreclame
Cessna luchtreclame

AerialMedia gebruikt een Cessna voor luchtreclame boven Nederland. Ons vliegbedrijf heeft een basis vloot van meerdere Cessna 172 en Cessna 150 vliegtuigen voor het uitvoeren van al onze vliegopdrachten. opdrachten. De Cessna 172 gebruiken we voor luchtreclame opdrachten, De Cessna 150 voor rondvluchten, vlieglessen en luchtfotografie. De extreem goede betrouwbaarheid en brede inzetbaarheid van Cessna luchtreclame vliegtuigen zorgt voor een stabiele basis voor ons luchtvaart bedrijf. Met luchtreclame heeft u een onderscheiden marketingbeleid! Luchtreclame is niet weg te zappen op te klikken.

Wilt u een Cessna luchtreclame vliegtuig boven uw evenement, bedrijf, productintroductie, als felicitatie of om iemand ten huwelijk te vragen dan ben u bij AerialMedia aan het goede adres voor uw luchtreclame.

Klik hier voor meer informatie over luchtreclame ->

Cessna luchtreclame vliegtuig

De Cessna 172 is een vier-zits, eenmotorige hoog dekker. De Cessna 172 is een door ontwikkeling van de Cessna 170 en de eerste vlucht was in November 1955. Binnen een jaar zijn er 1.400 Cessna 172’s verkocht. De Cessna 172 is een zeer succesvol vliegtuig waar er meer van gebouwd zijn dan elk ander vliegtuig en wordt nog steeds geproduceerd in Independance Kansas, USA. Tot op heden (begin 2013) zijn er in totaal al meer dan 43.000 Cessna 172’s gebouwd.

Onze Cessna luchtreclame vliegtuigen hebben een vermogen van variërend 150-160 pk waarmee we een lettertekst of full colour reclamedoek van 100 m2 mee kunnen slepen. We kunnen met volle tanks een vluchtduur van 4 tot 7 uren behalen. Een Cessna luchtreclame vliegtuig van AerialMedia is daarmee zeer geschikt om goedkoop en efficient langs de volledige Nederlandse kust te vliegen tijdens een zomerse dag.

Cessna luchtreclame vloot AerialMedia

  • PH-MDF (deze Cessna gebruiken we voor luchtreclame)
  • PH-LPO (deze Cessna gebruiken we voor luchtreclame)
  • PH-PJL (deze Cessna gebruiken we niet voor luchtreclame)
  • PH-CAN (deze Cessna gebruiken we niet voor luchtreclame)
  • PH-PHS (deze Cessna gebruiken we niet voor luchtreclame)

Een van uw luchtreclame opdrachten met een van onze Cessna luchtreclame vliegtuigen uitgevoerd hebben? Neem dan contact met ons op via de contactpagina van deze website

Klik hier voor meer informatie over luchtreclame ->

2 thoughts on “Cessna luchtreclame”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *