Luchtreclame kosten

Luchtreclame kosten
Luchtreclame kosten

Luchtreclame kosten bepalen kan via deze pagina. Deze pagina geeft u zoveel mogelijk informatie over wat u over de luchtreclame wilt weten. Als u zelf eventueel luchtreclame wilt inzetten als marketing middel dan is het verstandig deze website door te nemen.

Luchtreclame kosten laag door o.a.:

  • groot bereik
  • snel inzetbaar
  • unieke manier van reclame maken
  • alle dagen van de week inzetbaar
  • niet weg te zappen of overheen te kijken

Klik hier voor meer over luchtreclame bij de specialist ->

Door de kosten voor luchtreclame laag te houden kunt u uw reclamebudget nog efficiënt inzetten en zo een grotere response en verkoop van uw product realiseren.

Luchtreclame kan worden uitgevoerd met een reclamesleep van maximaal 25 letters, in de kleuren zwart en/of rood. Tevens is het mogelijk om een 4 m2 logodoek of een 100 m2 full colour reclamedoek te laten maken.

Tijdens drukke evenementen, sportwedstrijden, marktdagen in het centrum van de stad of mooie zonnige dagen is luchtreclame een zeer effectieve manier van reclame maken. Het bereik van uw reclameboodschap is door middel van luchtsleepreclame vele malen groter dan een vergelijkbaar bereik in printmedia of online marketing.

Wij kunnen u vandaag per e-mail een vrijblijvende offerte sturen met de laagste luchtreclame kosten als u ons uw wensen laat weten.

Klik hier voor meer over luchtreclame bij de specialist ->

Klik op bovenstaande link om naar de specialist te gaan genaamd AerialMedia, daar kunt u de tarieven opvragen.

3 thoughts on “Luchtreclame kosten”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *